Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Boszorkányságok a szerelemhez

2008.10.05

 

Szerelmi bájital:

Hozzávalók:

- Egy tál

- Kb. 3-4 dl víz

- 7 vörösrózsaszirom

- Piros vagy rózsaszín gyertya

- Akácméz

- Fahéj

- Gyufa

Elkészítés:

Újholdnál vagy növő holdnál gyújts meg egy gyertyát! A gyertya végig maradjon égve, amíg a bájitalt készíted! A tálba önts 3-4 dl vizet! Tegyél bele 4 rózsaszirmot, majd egy kevés fahéjat! Ezt kevergesd! Kb. 3 perc kevergetés után tegyél bele egy evőkanál akácmézet! Ismét kevergesd kb. 3 percig! Mondd a következőt kevergetés közben: "Aphrodité, szerelem istennője segítségedet kérem! XX belém szeressen!" Majd a végén tedd bele e maradék 3 vörösrózsa szirmát! Most keverd 5 percig! Ha letelt az idő, szűrd le a bájitalt egy pohárba és itasd meg a kiszemelt fiúval!

 

Szerelmi bájital:

Ha valakinek el akarjuk csábítani a fejét ime a megoldás!
 0,5 l félédes vörösborban 20 dkg vörösrózsa-szirmot felforralunk, majd langyosra hűtjük. Hozzáadunk 20 dkg mézet, 3 dl tiszta alkoholt, 2 dkg bazsalikomlevelet, kevés gyömbért és fahéjat, valamint 1 citrom levét. 4-5 napi érlelés után mutatós üvegbe szűrjük. Fokozza a látványt, ha néhány rózsabimbót szórunk a kész bájitalba. Szervírozáshoz a pohár peremét kristálycukorba mártjuk, bazsalikom- vagy mentalevélkékkel díszítjük. Az elkészítéshez jó minőségű vörösbort és vegyszermentes permetezetlen rózsát használjunk.

Szeretet igézete:

Ha arra vágysz, hogy az életbe beköltözzön a szeretet, és senki ne gyűlöljön téged, egy fehér vagy rózsaszín gyertya lángja felett mondd el a varázsigét! Jó, ha valami különleges napon végzed, pl. teliholdkor.

Ezen a bűbájos éjszakán
Csak azt kérem az Égtől
Mindig mindenki szeressen
Őszintén, tiszta szívből!

Ezen a bűbájos éjszakán
Csak azt kérem az Égtől
Mindig mindenkit szeressek
Őszintén, tiszta szívből!

Ezután mondj el egy imát és fújd el a gyertyát. Sok szerencsét!

Szerelmi varázslat:

Először állíts fel egy A4-es lapot, és a felső felére rajzolj egy pentagrammát, aztán a pentagramma egyik ágába írd bele a te teljes neved, a másikba pedig az Övét. A horoszkópod jelét rajzold be az Ő neve alá, az ő jelét pedig a tied alá. A pentagramma köré rajzolj egy szívet pirossal, és a szív egyik része legalább érintse a pentagramma egyik sarkát. Ezután szükséged lesz még mindig egy piros tollra. A piros toll hegyére kend fel 3 csepp könnyedet. Ezután a tollal írj fel a lap alsó részére egy általad kitalált, rímelő varázsigét. Ezután gyújts meg egy piros vagy fehér gyertyát és meredj erősen a lángjába. Mond el az igézetet - figyelem, legyen benne minden fontos adat - még mindig a lángba meredve, és képzeld a lángba magadat és Őt. Ezután mondd el megint az igézetet, megint képzeld oda magatokat, és ugyanezt még egyszer. Ezután a szerelem istennőjéhez imádkozz, és köszönd meg a segítségét

   Remélem sikerülni fog!!Sok szerencsét a szerelemhez!!!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

9821 györvár sport ut 13

(Horváth Rozália, 2012.07.28 21:48)

bárcsak hinnék benne sajnos csalodtam már eleget na meg a sérültek találnak meg engem.remélem sikerül a tervem vagy bájital.

kaka

(kumplika, 2009.02.15 11:35)

kipróbáltam(én hűlye) és nem hat! Nem ettől szeretett belém mert égy hónap mulva keztűnk járni! de találtam egy igét elmondtam és hatott másnap este olyat keféltűnk úgy megdöngetett hogy húúúúúúúú! XD ime: szerelem szekere hozd el a szexet vágyat s kellemet! mond el 12x!miközben maszturbálsz! nem próbáltam de olvastam h ha piros gyertyával(nem kell h égjen) csinálod a masztit akk erősebb a bűbáj és nem kell 12x csak 7x! hidjétek el hat és olyan orgazmust fogtok érezni mint még soha!

BIRO_EMO2000

(???, 2012.01.23 16:49)

hat ti aztan nem vagytok semik (hujek) ha ebben hisztek egy jo sexhez nem kell csak a megfelelo szemej :)

debrecen

(lila, 2011.02.05 17:07)

elmondtam az igét és nem használt de 3 honap után felvetem egy tangát és oda mentem hozá ugy meg dugot h azt hitem h bele halok de jo volt akora farka volt huuuuuuuuuuuu else lehet mondani

Izland

(Edytke, 2010.03.23 20:13)

MOSt ezt valaki el is hiszi???:):)biztos nem ettől fog beléd szeretni....a szerelmet nem lehet befolyásolni...és nem lehet uralni.....:):)

b.p.

(pppp, 2010.01.19 17:08)

fvgfgngfb

budapest maniko utca 45

(melinda, 2009.09.14 18:38)

szereitem jo ha valaki elcsabit egy fiut mert jol erzi akor magat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! en is ezt tetem es bevalt. mar egyut jarok a szerelmemel es imadom

a szerelem illata:X:X:X

(andy, 2009.03.14 12:19)

en elfogom kesziteni a szerelmi bajitalt!