Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szombat esti láz(csak lazán)

2008.11.22

Szombat esti láz csak lazán!

Ne ess kétségbe ha lemaradsz a zajos szombat esti bulikról!Néhány egyszerű trükkel feldobhatod az estédet!

1.Otthoni kifutó:

Van videorögzitős mobilod?Ha igen akkor nem kell mást tenned,mintösszetrombitálod a legjobb barátnőidet.Ezután öltözzetek be,tatsatok divatbemutatót,és készítsetek róla egy felejthetetlen videót.

2.Minden,ami játék!

Egy társasjátékparty mindig garantálja a jókedvet!A legjobb a Scrabble,Pictionery,a Tabu vagy az Activity.De egy szép nyári estét emlékezetessé tehettek egy kerti örömpartyval is!

3.Szombati bevásárlás

Ha szeretitek a nyüzsgést ,induljatok bevásárolni a barátnőddel szombat este!Ilyenkor a nyagyobb árúházak estre 9-is nyitva tartanak!Mire észbe kaptok el is ütöttétek az időt,és akár be is ülhettek egy filmre a moziba!

4.SK pizza

Sk azaz saját kezüleg.Miért ne rendezhetnétek otthon egy pizzasütögetős partyt?Hívd át a barátnőidet,előre beszéljetek meg hogy ki milyen hozávalót szerezzen be.Az anyukád biztosan segít majd a pizzatészta elkészítésében!

5.Koktélparty

Persze szigoruan csak alkohol nélkül!Íme a Virgin Mojito receptje:

-1 cl cukorszirup

-szénsavas ásványviz

-3-4 db mentalevél

-fél lime,gerezdekre vágva

Az alapanyadokat az ásványviz kivételével tedd pohárba,és nyomkos össze törőfával.A poharat tört jéggel tölsd fej,majd öntsd fel ásványvizzel.Mentalevelekkel cseresznyékkel diszitheted!

6.Bowling

Szerencsére már egyre több helyen lehet kipróbálni ezt a játékot.Ha szerencsés vagy,olyan bowlingklubbot találsz,ahol kivilágitot pályán lehet játszani.Ha összegyüjtesz 4-5 havert,már nem kell csillagászati összeget kifizetnetek a pálybérlésért!

7.Youtube-mozi

Akkor is elüzhetitek vele az unalmas óráitokat,ha csak nézegetitek a feltöltött videókat,de még jobb ha magatokról is készitetek kisfilmeket!Itt az idő hogy megmutassátok a bennetek szunnyadó rendezői tehetséget!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.