Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tippek

2008.10.05
 

Könyv ajánló:

Csak lányoknak sorozat 5. kötet - Csajok és szívzörejek

 

Úgy tűnik, újra minden olyan, mint a régi szép időkben. Antónia, Juli, Szonja és Kriszti a több hétig tartó csetepaték és cívódások után ismét egy csapatot alkotnak. De a béke nem sokáig tart: a lányok most Juli miatt vesznek össze. És ráadásul egy fiú a hibás mindenben! Antónia soha az életben nem gondolta volna, hogy józan esze ennyire csődöt mond egy ilyen nehéz felfogású, de nagyon helyes srác láttán. A lábremegésről és a szívzakatolásról nem is beszélve!

 

-A fiúk mit gondolnak a csókról?

A csókolózás a legszebb nyelv a világon! Ezt a fiúk is így gondolják. Pár fiú véleménye és számos tény a csókkal kapcsolatban.

" Csókolózni szuper dolog, ha minden stimmel: a lány, a környezet, a hangulat. Első és legizgalmasabb csókomat egy évvel ezelőtt egy sítáborban kaptam. Romantikus volt a hangulat és a lány igazán különleges hatással volt rám. Nem csókolt túl erősen, túl nedvesen, nem harapott bele a számba. Azt ugyanis ki nem állhatom. De az igazat megvallva még nem kaptam rossz csókot - szerencsére!"

"Szeretem a csókban rejlő érzelmességet és azt, hogy ezáltal jobban megismerhetjük a partnerünket. A legrosszabb csók amit eddig kaptam teljesen érzelemmentes volt. Az iskolában történt a lány éppen egy májkrémes szendvicset fogyasztott, és ilyen ízű volt a csókja is. Brrr! Szörnyű volt! Ej, lányok! A friss lehelet egyszerűen hozzátartozik a szerelmes együttléthez!"

"Ha egy lány nem mos mindennap fogat, akkor mindegy milyen jól csókol, mert egyszerűen visszataszító. Azok a lányok is iszonyúak akik folyóvá alakítják a számat mert olyan nyálasan csókolnak.  A tökéletes csókot így tudnám leírni: gyengéd, szép és jó technika! A magabiztos lányok ezért csókolnak jobban! Ők inkább élvezik a dolgokat és nem azon vacilálnak hogy mindent jól csinálnak-e!"

"A legjobb dolog a nyelves csók. Ettől teljesen függő leszek! Szuper szexis! De csak abban az esetben ha a lány valóban jól csókol. A rossz csók számomra az ha a lány nem használja a nyelvét, vagy fogalma sincs arról hogy hogyan kell. Ez nagyon kellemetlen mert akkor folyamatosan irányítani,  vezetni kell őt. De még ennél is rosszabb ha a lány dohányzik, vagy túl nyálasan csókol! Az teljesen elfogadhatatlan."

"Mindenfajta csókot szeretek, persze legjobban a franciát. Ezek az érintések és egymás közelsége nagyon felizgat. Az egész testem libabőrös lesz! Ha ráadásul a csajnak telt ajka van,  jól néz ki, és átéléssel csókol akkor mindenről megfeledkezem magam körül. De elengedhetetlen hogy a csajnak jó illata legyen - különben undorom tőle!"

Tanítsd meg csókolni!IS 1277775

1 eset: "Mindig olyan hevesen és erősen csókol, mintha sürgős lenne neki!"

 


Megoldás: Nézz meg vele egy szerelmes filmet videón. Egy csókjelenetnél mondd azt: "Ha ilyen csókot látok lilabőrös leszek. Ezt mi is kipróbálhatnánk!" Aztán pedig gyerünk! Ha jól sikerül, mondd meg a fiúnak, hogy ezt nagyon szexisnek találtad - a vad csókcsörtével ellentétben. Ettől kezdve gyengédebben fog csókolni, hogy örömet szerezzen neked.

 

2. eset: "Amikor megcsókol, a nyelvét ledugja a torkomon, mintha ellenőrizné a manduláimat!"

 


Megoldás: A heves támadást úgy tudod tompítani, hogy miközben összebújtok, a nyelveddel megálljt parancsolsz. Ez olyan mintha a kezét szorítanád meg csak most éppen a nyelveddel. Ha még mindig nem érti a jelzéseket, akkor nyugodtan ülj le vele beszélgetni. Mondd el neki, hogy mi az amit egyáltalán nem szeretsz, mutasd meg neki hogy neked mi esne jól és mit találsz erotikusnak.

 

3. eset: " Az ajkai mindig cserepesek és ettől olyan durva!"

 


Megoldás: Ha a kedvesed szája leginkább egy dörzsi szivacsra hasonlít, akkor a szokásosnál több szőlőzsírt használj, és csókold meg így a barátodat. Íggy feltünés nélkül naponta többször is bekrémezheted ajkait csókolózás közben. A fiúk nem annyira szeretik az édesített változatot, ezért semleges szőlőzsírt vásárolj.

 

4. eset: "Olyan nedvesen csókol és utána az összes nyála a számban marad!"


Megoldás: Az a legcélravezetőbb, ha elbeszélgetsz vele erről. Mondd el neki, mennyire szereted, szívesen bújsz oda hozzá, de a csókjai néha nagyon nyálasak. Ezután pedig gyakorolhattok együtt!

 

Tények a csókrólIS 1749037

A fiúk 84%-a 12-14 évesen csókolózik először.

29-34 arcizmot mozgatsz meg egy nyelves csók közben.

A csókolózás izgalmas, mert a nyelvben számos ideg található, amelyek az érzést egyből a nemi szervek felé irányítják.

A lányok 83%-a 11 és 13 éves kor között kapja meg az első csókját.

A fiúk 9%-a sokkal izgalmasabbnak találja a csókot nyitott szemmel.

A csókimádó emberek átlagos 5 évvel élnek tovább mint csókkerülő társaik.

Ha három percen keresztül megállás nélkül csókolózol 12-18 kalóriát égetsz el.


Forró csókokIS 1011527


Cunnilingus:  Így hívják azt amikor a fiú a lány nemi szervét puszilgatja. Ezáltal a fiú a szájával izgatja a legintimebb területeket. Finoman szívhajta a szeméremajkakat, vagy körözhet a csikló körül. Megengedett, ameddig mindketten élvezitek.

Eszkimó puszi:  Eközben gyengéden össze kell dörzsölni az orrotokat. Így csókolóznak az eszkimók, a lappok és a polinézek. Mellesleg náluk perverznek számít bármiféle dolog, ami közben a nyelvet használni kell. De az "orrdörzsölgetéskor" közel kerülhettek egymáshoz: próbáld ki milyen finom illata van.

Felláció:  A "furulyázás" is ebbe a kategóriába tartozik. A száddal kényezteted a péniszét. Csókolgathatod, gyengéden szívhatod, vagy a nyelveddel fel-le nyaloghatod. Nagyon sok fiú megőrül ezért.

Pillangó-csók:  Ez nagyon gyengéd, mégis hitetetlenül izgató. Érintsd meg a tesét (pl. arc, mellbimbó, nyak) a szempilláddal, melyeket közben erősen rebegtesd! Sok fiú azért tartja ezt kellemesnek mert ilyenkor az arcukon érzik a lány forrú leheletét.

Vámpír-csók: Veszélyesnek hangzik, de ez az egyik legvadabb és legszenvedélyesebb formája a csóknak. Először is gyengéden szívogasd partnered ajkait. Aztán rágcsáljátok vagy harapdáljátok egymást finoman. De vigyázat! Ne túl hevesen mert fájdalmat okoz!

Nyelves csók:  A francia csók a legintimebb csókfajta, mert ez már erősen asszociál a szexre.  Ezértis olyan izgató! Ilyenkor nyitva van a szátok és játszadoztok egymás nyelvével. A technika abszolút mellékes, ritka a rossz csók! Csak az számít mit szerettek, és hogy mivel lehet titeket feltüzelni!

 

 

 

-Az első randi

 

Az első találka nagyon kényes dolog, sok minden múlhat rajta. Mit mondasz, mit csinálsz, hogyan reagálsz - ezek az apróságok már rögtön az elején eldöntik a randi jövőjét. Mindegyikőtöknek megvan az álma, hogyan képzeli el azt a bizonyos randit, de vajon a srácok mit gondolnak róla? Mi ennek jártunk utána...

 

Szerinted melyik a legmegfelelőbb helyszín az első randihoz?

András (16): Ez a lánytól is függ. Meg kell tudnom, milyen a személyisége, és mit szeret csinálni. Nyáron szabadtér, télen inkább egy mozi.
István (17): Szerintem egy kávézó vagy egy beszélgetős hely a legjobb, ahol lehet két értelmes szót váltani.
Laci (15):
Egy séta is nagyon jó megoldás lehet. Legutóbb egy lányt kísértem a moziig, és egy csomót beszélgettünk közben.

Hazudtál már egy lánynak azért, hogy jobb színben tűnj fel előtte?

András: Ez szintén lányfüggő dolog, hogy kinek mit mondok el. Például, ha valakinek van egy másik barátnője, akkor azt nyilván nem mondja el, de ezen kívül vannak azért kegyes hazugságok.
Gábor (16): Nem vagyok a pontosság mintaképe, ezért ha elkések, mindig kitalálok valamit. De a fontos dolgokban mindig őszinte vagyok.
Gergő (15): Én maximum kisebb, jelentéktelenebb ügyekben füllentek néha. Nincs sok értelme a dolognak, mert úgyis kiderül, és különben sem tudok jól hazudni.

Milyen típusú lánnyal randiztok szívesen?

István: Szerintem az a legfontosabb, hogy mindenről el lehessen vele beszélgetni. Fontos, hogy legyen udvarias a szüleimmel, mert az első benyomás mindig sokat számít.
András: Ne legyen túl komoly, de amit komolyan kell venni, azt vegye is úgy. Persze legyen vidám, kedves és közvetlen.
Laci: Semmiképp se legyen apácajellegű. Legyen humorérzéke, tudjon nevetni a poénokon. Viszont minden helyzetben tudon viselkedni és legyen alkalmazkodó.
Gergő: Én kerülöm a két végletet. Az sem jó, ha nagyon csendes, de az még rosszabb, ha egyfolytában jár a szája. Azt sem szeretem, ha egy lány nagyképű, beképzelt cicababa, vagy ha flegma.

 

Mi volt a legégőbb, legcikibb élményed egy randi során?

Laci: Nem nagyon emlékszem ilyen kaliberű beégésekre, ami kisebb esetleg volt, azon gyorsan túltettem magam. Röhögtem egy nagyot és kész.
István:
Egyszer elmentünk egy szalagavatóra. Haza készültünk, de valahogy egy biliárdszalonban kötöttünk ki, nálam meg csak egy ezres volt. Vettem a lánynak inni, de magamra már nem maradt pénzem, így a mosdóba mentem, hogy igyak egy kis vizet. Aztán a barátnőm megkérdezte, nem eszünk-e valamit, mert olyan éhes. Erre bevallottam, mi a helyzet, de szerencsére nem fogta fel olyan tragikusan. Nekem viszont rettentő kellemetlen volt az egész.

Kinek kell fizetnie az első randin?

András: Én mindig úgy indulok el egy randira, hogy annyi pénz van nálam, amivel biztosan ki tudom fizetni a fogyasztásunkat. Szerintem egyékbént az első randin a fiúk kutya kötelessége, hogy állják a számlát.
István: Első alkalommal mindig a fiú fizet, de előfordult már az is, hogy én fizettem a mozijegyet, a lány meg a popcornt. Később már szerintem nem jó, hogy mindig a fiú fizet, mert a lány megszokja, a fiú meg csődbe megy.
Gábor: Első randin a fiú fizet, utána ahogy esik, úgy puffan, megbeszélés tárgya.

 

 Pasi szótár:

éhes vagyok=éhes vagyok

álmos vagyok=álmos vagyok

fáradt vagyok=fáradt vagyok

eljössz velem moziba?=szivesen lefektetnélek

vacsorázunk együtt?=szivesen lefektetnélek

felhivhatlak majd?=szivesen lefektetnélek

jösz táncolni=szivesen lefektetnélek

klasz a pólód=klaszak melleid

feszült vagy megmaszirozzalak=szivesen letapizlak

mi a baj drágám=aszem ma nem lesz szex

unatkozom=mit szólnál egy kis szexhez?

szeretlek=gyere feküdjünk le

persze hogy én is szeretlek=lefekszünk végre?

aha,tetszik a frizurád=akkor lefekszünk végre?

gyere,beszélgessünk=látod milyen ari vagyunk talán lefekszel velem

leszel a feleségem?=meg kell akadájoznom hogy megcsalj

(vásárlás közben)szerintem ez joban néz ki=vedd meg akármelyik ruhát aztán huzzunk haza!

 

Mire buknak a férfiak?

 

Mire buknak a férfiak?
A csábítás iskolája kezdőknek, haladóknak


Természetesen mi is tisztában vagyunk vele, hogy elméletben minden sokkal egyszerűbb, de egy kis felkészüléssel és gyakorlattal mindenki elsajátíthatja a csábítás tudományát.


Csillogó tekintet
Ha egy vonzó férfival beszélgetünk, kitágul a pupillánk, állítja a szakirodalom. A ragyogó szem azt üzeni a férfinak: érdekelsz. Állítólag a hosszú rácsodálkozás helyett sokkal izgatóbb, ha ? miután mélyen a szemébe néztünk ? elkapjuk a tekintetünket.

Szikrázó mosoly
A magabiztos, jó kedélyű nőket imádják a férfiak. De vigyázat, ne essünk túlzásokba. A nem szívből jövő, harsány hahota vagy idegesítő vihogás éppen ellenkező hatást vált ki.

Hallgatni arany
A férfiak még nálunk is jobban igénylik, hogy beszélhessenek magukról, mondják a pszichológusok. Figyelem! Ez nem jelenti azt, hogy kukán kell végigülnünk a randit, pláne nem, hogy mindennel kötelező egyetérteni! Ellenkezőleg: legyünk beszédesek és szellemesek, bátran vitatkozzunk, csak a meddő locsogás kerülendő.

Semmi nyafogás!
Bár sok férfi tetszeleg szívesen a megmentő szerepkörében, többségüket taszítja az önállótlan, örökké nyavalygó nő. Persze ugyanez vonatkozik a túlságosan öntudatos, ?mindent megoldok csak azért is egyedül? típusú amazonra, aki akarva-akaratlanul azt üzeni a férfiaknak: nincs igazából szükségem rátok.

Fő a titokzatosság
A túlzott bizalmaskodás kerülendő. Nem kell rögtön megosztanunk a kiszemelt férfival a titkainkat. A későbbiekben is fontos, hogy mindig maradjanak megválaszolásra váró kérdések. Hogyan is maradhatnánk izgalmasak különben?

Bókolhat a nő is
A dicséret mindenkinek jólesik. Ez nem jelenti azt, hogy megállás nélkül bókolni kellene, különösen óvakodjunk az első randin az érzéki megjegyzésektől, hiszen azt a partner egyértelmű felajánlkozásnak értékelheti. De nyugodtan dicsérjük meg például a ruháját.

A testbeszéd mindent elárul!
Ha egy férfi gyakran keresi a szemkontaktust, ha beszéd közben olykor megérinti, ha mozdulataival ösztönösen leképezi az ön mozdulatait (például előre, ön felé hajol, ha ön is azt teszi), akkor nyert ügye van. Épp ellenkező jelentése lehet a mellkas előtt összefont karoknak, a szem- és testi kontaktustól való tartózkodásnak. Ne próbáljon mindenáron vonzó lenni!Nem kell minden idegszálával a partnerre koncentrálnia. Gondoljon arra, hogy ön érdekes, értékes ember, miért ne tetszene a férfinak. Ha pedig mégsem olyan nőt keres, amilyen ön, akkor jobb is, ha még idejében észbe kap.

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Blood inducement - If you be be sure more

(AdetAdhedoveks, 2018.07.30 02:56)

Torsion bras de quelqu'un est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque temps votre determination bat, il pompe le sang par vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/acheter-cialis-5mg-en-france/